Saturday 26 September 2015

Najava poslednjeg septembarskog fudbala (26/27.09)

Odlični su za sada rezultati fudbalskih klubova sa Novog Beograda i iskreno se nadamo da će isti i potrajati. Bežanija je lider u prvoj ligi, na svojim pozicijama odlično stoje i Radnički , Brodarac 1947 i IMT. Brodarac ponosno brani petoligaški status a za šestoligaše je takmičenje tek počelo.

U vikend danima koji su pred nama biće fudbalskog dešavanja u svim kategorijama. Krećemo od subote :

1. Studentski grad - Šumadinac 26.09 - 15:30

Šumadinac je u prošlom kolu savladao ekipu BUSK-a, u subotu na noge dolazi njihovom velikom rivalu. Studentski grad još uvek ne zna za pobedu. Na 11Aprilu, ipak bodovi se ne uzimaju lako. 15:30, lep fudbalski termin.

2. IMT - Turbina 26.09.15:30

Nešto dalje na popularnoj Old Traktor areni, sastaće se IMT i gostujuća Turbina iz Vreoca. Zanimljivo je da gosti statistički uopšte ne poznaju pojam remija. Svoje mečeve ili pobede ili izgube (u dosadašnjem toku šampionata više ovo drugo), dok sa druge strane IMT i dalje nosi epitet ekipe bez poraza. Domaćin je favorit, opravdano mu dajemo prednost, a teren je domaći.

3. Sopot - Brodarac 1947

Brodarac 1947 na teškom gostovanju ima priliku da osvoji bodove i utvrdi poziciju u vrhu tabele.

Nedelja :

U nedelju nas očekuje veći broj mečeva. Ono što je posebno zanimljivo nastavlja se takmičenje i u ženskoj ligi Srbije, pa će ljubitelji fudbala isti moći da pogledaju na stadionu Radničkog. Sloga Radnički ugostiće ekipu Crvene zvezde.

1.Sloga Radnički - Crvena zvezda 27.09 - 15:30

2.BUSK - Posavac

Borba za mesto broj 4. Napred BUSK.

3.Stepojevac - Radnički Novi Beograd

Neugodan je Stepojevac, Radnički ako želi da ostane u vrhu u svakom meču mora da ima maksimalan pristup. Nedelja u Stepojevcu, vruć domaći teren.

4.Kolubara - Bežanija

5. Borac - Brodarac

No comments:

Post a Comment